Sátrak

SátrakSzékek, asztalokDekorációKiegészítő eszközök
 

Fesztivál, esküvői sátor

Fesztiválsátrunk ajánljuk, minden időjárási körülmények között, esküvőkre, fesztiválokra, nagyszabású ebédekre, koncertekre, találkozókra. A sátor befogadóképessége 50 m2-enként bővíthető. Szükség esetén fa padlózattal, vagy műanyag taposóval ellátható. Egyedi dekorálása külön árajánlatra megoldható. Igény szerint világítás, áramfejlesztő és hőgomba rendelhető kiegészítőként.

Méret:

Standsátor

Standsátrunkat ajánljuk kiállítási pavilon, szerviz sátorként, vagy akár kisebb létszámú társas szabadtéri összejövetelek kiszolgálójaként. Gyors felépíthetőség és kis helyigény jellemzi.

Méret:

 Szükség esetén műanyag taposóval ellátható a sárosodás elkerülése érdekében, vagy a felszín egyetlenségének kiegyenlítésére.

Kézműves sátor

Kézműves vásárra, borkóstoltatásról, könyvárusításra, illetve egyéb termék bemutatására ajánljuk könnyen és egyszerűen kezelhető sátrainkat. 

 

 

Méret:

  • alapterület 2x2 m
  • asztalméret 2x1 m

Színpad

Nagyszabású szabadtéri rendezvényekhez ajánljuk. Használható hagyományos színpadként, kifutónak divatbemutatókhoz, vagy sátor megemelt alapjaként. A színpadot kérésre balett padlóval (grabo) és takarószoknyával szállítjuk.


Méret: Fém színpad: 24 és 48 m2 méretben

Alumínium színpad: 2 x 1 x 1 m-es elemekből 2 m2-től

Sátorpadlózat

Megóvhatóak a rendezvény helyszínének zöld felületei a taposási károktól, sárosodástól épített padlórendszer alkalmazásával.

A padló önállóan is használható pl. táncparkett kialakítására. Igény szerint a kedvezőbb hőérzet és hangtompítás eléréséhez szőnyegezés, szőnyegfilccel vagy szőnyegpadlóval rendelhető.

A rendszer sátorral 50 m2-enként, önálló padlózatként 25 m2-enként bővíthető.

 

Méret:

 
1
 

Legnépszerűbb eszközeink

 
Kérdése lenne? Kérje ingyenes visszahívásunkat! Tovább