Székek, asztalok

SátrakSzékek, asztalokDekorációKiegészítő eszközök
 

Bankett asztal

Catering lebonyolításához, tetszőleges alakú kiszolgálópult kialakításához ajánljuk a kis súlyú, könnyen mozgatható bankett asztalainkat, fa, illetve összecsukható műanyag asztallap kivitelben is.


Bankett asztal méret: 196 x 76 x 74 cm

Bankett szék

Catering lebonyolításához kiegészítő az elegáns bankett szék szinterezett acélkerettel, kényelmes, nagyméretű ülőfelülettel.

Sörpad szett

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a résztvevők leültetésének. A gyors szállíthatóság és felállíthatóság lehetőséget nyújt arra, hogy akár fél óra alatt helyet és étkezési lehetőséget biztosítsunk 300 ember számára. Az asztalok külön svédasztalok terítéséhez, a padok külön koncertek, előadások alkalmi leültetéséhez is használhatók.

Méret: asztal 220 x 50 x 75 cm, pad 220 x 25 x 45 cm

Kiegészítő ként ajánljuk a szettekhez illő viaszosvászon terítőinket, melyekkel hangulatosabbá teheti rendezvénye megjelenését


Méret:
240×70 cm

Bárasztal

Büfék, állófogadások elengedhetetlen kellékei a mutatós, percek alatt összeszerelhető bárasztal, melyeknél egy pohár ital vagy egy tányér étel mellett kényelmesen elbeszélgethetnek vendégei.


Méret: átmérő 60 cm, magasság 120 cm

Körasztal

Ünnepélyes alkalmak, elegáns rendezvények nélkülözhetetlen kellékei a körasztalok. A 8 fős asztalok remek lehetőséget kínálnak a kötetlen beszélgetésre, az oldott hangulat megteremtésére.


Méret: átmérő 154 cm, magasság 75 cm

 
1
 

Legnépszerűbb eszközeink

 
Kérdése lenne? Kérje ingyenes visszahívásunkat! Tovább