Üdvözöljük weboldalunkon!

Cégünk, a Vlasics és Társa Bt. több mint tíz éve van jelen a piacon és ennek eredménye ként, évente több tucat rendezvényen képviseltetjük magunkat szolgáltatásainkkal. Célunk a rendezvények széleskörű kiszolgálása, speciális igények megvalósítása.

Különböző rendezvényekre, különleges alkalmakra (falunap, vadásznap, majális, vállalti rendezvények, családi ünnepek, kerti partik) alánjuk kültéri helyszínekre telepíthető eszközeinket, kölcsönözhető felszereléseket, sátrakat, fűtő, illetve hűtő berendezéseket, asztalokat, padokat, világítást, dekorációt, terítékeket pohártól a kiskanálig. Eszközparkunk alkalmas az rendezvények különböző stílusban történő megvalósítására, extra igények esetén állandó együttműködő partnereink kínálata áll rendelkezésre.

Igény esetén a rendezvényekhez szükséges ételeket, italokat is biztosítjuk, igény szerint felszolgálással is!

Az esküvői igények kiszolgálása speciális területe kínálatunknak, amelyet nagy odafigyeléssel és az igények maximális figyelembevételével, magas színvonalon valósítunk meg. Ingyenes szaktanácsadással és a kiszemelt helyszín és a megrendelői igények összehangolásával segítjük a lakodalom, vagy akár a ceremónia lebonyolításához ideális környezet kialakítását. Segítjük megrendelőinket a szükséges berendezések, kiegészítő eszközök kiválasztásában, hogy az esemény minden igényt és funkciót kielégítsen.

Megrendelőink visszajelzései alapján áraink a piaci kínálathoz viszonyítva kedvezőek, egyéb kiegészítő szolgáltatásaink minőségét kedvezően ítélik meg.

"Nem a miénk a legolcsóbb ajánlat?

A minőséget is nézze, ne csak az árat!"

Áraink minden esetben egyediek, személyes egyeztetés után tételes árajánlatot küldünk!

 

Legnépszerűbb eszközeink

 
Kérdése lenne? Kérje ingyenes visszahívásunkat! Tovább